Om Bugg Grund

Grundkurs i Bugg

"Bugg Grund" är precis vad det låter som, en kurs på grundnivå för dig som vill testa på bugg för första gången, vill förnya dina kunskaper eller bara känner att du behöver förbättra dina grunder. Perfekt för nybörjare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.
Eftersom det är en grundkurs behöver du inte kunna något om dans eller musik. Vi lär er allt ni behöver veta.

Innehåll

Eftersom detta är en grundkurs kommer vi börja med grunderna. Vi kommer lära er takt, hur man rör sig, hur man snurrar och ett par enkla turer. Allt ni behöver för att efter denna kurs kunna känna er bekväma med att ta på er ett par dansskor och gå ut och dansa socialt.

Som med allt kräver bugg en stabil grund att bygga vidare på och målet för oss som ledare är att ni efter denna kurs ska kunna dansa ute på socialdans. Därför kommer vi lägga mycket tid på teknik och låta er bygga en stabil teknisk grund som ni kan bygga vidare i på i framtiden. Vi kommer att lära er att föra eller följa beroende på vilken roll ni vill har och vi kommer också att lära er vad i musiken som är takt och hur ni ska dansa till den.

Vi kommer även att visa er några enkla turer och lära förarna hur man sätter ihop dem för att dansa, samtidigt kommer vi att lära följarna vad de behöver för att kunna följa det förarna för utan att behöva veta vad som kommer att hända.

I mån av tid kommer vi också att ge individuell feedback och prata lite vett och etikett för socialdans.

Antagning

Vi antar i turordning och håller ihop paranmälningar. Singelanmälningar kommer att paras ihop varefter det är möjligt. 
Kursen är dock en rotationskurs så att alla dansar med alla. Dvs du dansar inte hela kursen med endast en danspartner utan du kommer rotera runt och dansa med alla. 
Vi tar in max 30 procents snedfördelning mellan rollerna förare och följare. 
 

Välkomna hälsar
Jessica och Marcus
Kursledare

Check artbetting for bookmakers.

The Betst bookmaker Check here is best bookmaker in the world.

Premium Templates